Als CCV-D1 gecertificeerd chauffeur is goede service vanzelfsprekend

Chris Hesseling Chauffeursdiensten

Professioneel directiechauffeur

Ik ben Chris Hesseling. Ik ben directiechauffeur en dat is geen toeval. Mijn hele leven heb ik al een voorliefde voor het besturen van voertuigen. Sinds 2001 heb ik mijn passie gevolgd en ben ik professioneel chauffeur. Rijden geeft mij veel plezier en deze voorliefde straalt af op mijn werk.

CCV-D1 gecertificeerd

Mijn werk als chauffeur neem ik heel serieus, daarom heb ik als directiechauffeur alle benodigde rijbewijzen en spreek ik mijn talen. Daarbij ben ik CCV-D1 gecertificeerd, zo weet u zeker dat u iemand uw auto laat besturen die grondig is opgeleid en zijn vak verstaat.

Klant- en servicegericht

Het leveren van goede service is voor mij vanzelfsprekend. Ik stel me graag behulpzaam op en die passie om mensen te helpen leg ik ook in mijn werk. Dit is in mijn ogen een belangrijke eigenschap voor een professioneel chauffeur.

Vanuit mijn thuisbasis in Zeist rijd ik mensen door de gehele randstad zoals de Zuidas in Amsterdam, de havens in Rotterdam, de vele politieke bestemmingen in Den Haag of de dynamische universiteitsstad Utrecht. Veel van mijn klanten bevinden zich in Het Gooi, plaatsen als Huizen, Naarden, Blaricum, Laren, Hilversum en Bussum zijn daardoor voor mij ook bekend terrein.

Doe ook uw voordeel met mijn ervaring en expertise en neem contact op.