Ik anticipeer op uw behoefte. Graag zorg ik voor wat u maar wenst.

Chris Hesseling Chauffeursdiensten

Een privechauffeur die u volledig ontzorgt

Naast het rijden zal ik uiteraard ook andere taken op mij nemen zoals het tanken en schoonhouden van uw auto. Ook het onderhoud aan uw auto of wagenpark kan ik voor u organiseren, zo reist u altijd zonder zorgen.

  • Auto verplaatsen naar bijvoorbeeld uw buitenlandse vakantieadres
  • Verfrissing, versnapering voor onderweg
  • Actueel lectuur en/of nieuwsblad

Volledig aansluitend op uw wensen

Wanneer u het verlangt kan ik ook uw auto verplaatsen naar bijvoorbeeld uw buitenlandse vakantieadres zodat uw auto eventueel met bagage klaar staat op het moment dat u met het vliegtuig aankomt. Uw buitenlandse gasten ophalen op het vliegveld of een poststuk wegbrengen, u vraagt het en ik verzorg het. Daarbij zet ik graag de puntjes op de i, zo kan ik zorgen voor een verfrissing, versnapering of een actueel nieuwsblad. Dit zijn van die kleine dingen die de dag net iets aangenamer maken. Ik anticipeer op uw behoefte, ik zorg graag voor wat u maar wenst.

Altijd op uw bestemming, zoals afgesproken

U wordt door mij naar uw bestemmingen gereden, incidenteel of op vaste afspraak.  Mocht ik u onverhoopt zelf niet kunnen rijden dan zult u ook dan op een uiterst geriefelijke manier op uw bestemming komen. In de loop der jaren heb ik een groot netwerk van zeer professionele collega’s opgebouwd. Dit wordt vanzelfsprekend altijd vooraf met u besproken.

Kortom ik zorg er voor dat u uw reistijd kunt invullen op de manier die u het beste uitkomt.